fredag den 25. april 2014

En eksplosion af farver.....

Så er der sorteret knolde, og de er gravet ned - de smukke Dahlia. I efteråret blev de som bekendt taget op, skyllet, nummereret, tørret og lagt på hylder. Før det, var der taget billeder af hver enkelt, så de i år kan farvefordeles. Der er kommet et ekstra bed, og det krævede et par nye Dahlia.I smukke lilla og hvide farver. Hvis alt går vel, bliver det et bombardement af smukke farver!

Det ser ud til at vi alle kan glæde os til nogle varme, solrige dage. Hvis det holder stik, vil jeg sætte de sidste "kontorplanter" i drivhuset, og få sat gang i agurkerne derude. Tomaterne vokser pænt, men der er også varme på om natten, for der er det fortsat for koldt.
Til slut billeder af sidste års smukke Dahlia, der vil komme nye billeder, når de engang folder sig ud. Hav en rigtig god weekend.








3 kommentarer:

  1. Vidunderlige farver, er altså imponeret over jer der dyrker disse skønne planter. Jeg gik helt i stå da den første jeg købte slet ikke blev til den der var ude på pakken. Så er jeg bare ikke kommet igang igen.

    SvarSlet
  2. Dahlia er bare så flot en blomst☺

    SvarSlet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet