Om Mig:Velkommen indenfor !

Hvem er jeg:

Jeg er så priviligeret at have en have. En ganske almindelig villahave, som vi ( min mand og jeg ) har formået gennem 25 år at gøre til vores eget åndehul.
Jeg har ikke lækker sort pudret muldjord som Søren Ryge, tværtimod undres jeg over stadig at kunne grave så mange sten op efter 25 år. Jorden er visse steder meget tung og lerholdig.
Jeg har heller en voldsom stor have - inklusiv vores hus, har vi 1000 m2 at gøre godt med.Vi bor heller ikke ude på landet med marker til alle sider, men ikke desto mindre er det vores have - og vores præg, der er sat / sættes på.
Haven er det sted, jeg slapper af og lader op - ren terapi. At arbejde i haven og dyrke egne planter er for mig den bedste måde at "komme ned på jorden " på, når tingene går for hurtigt eller der pludseligt er for mange udfordringer. Jeg tror på at kontakten med naturen og jorden er et grundliggende, basalt menneskeligt behov.
Jeg sysler selvfølgelig også med andet, det er også med på bloggen.
Formålet med denne Blog er hygge og ro. At få det jeg tænker og hygger mig mest med, ned på skrift,  at dele haveglæder og tanker med andre og at få nye ideer. Og kan I også få lidt inspiration eller synes det er hyggeligt at følge, er det bare et ekstra plus.
Har du lyst til at komme med på min Blogliste, så skriv til mig på: haven.jettekrog@gmail.com, så sætter jeg dig gerne på ( og omvendt )
Du er velkommen til at skrive til mig og også til at tilmelde dig Bloggen, hvis du som jeg, er bidt af haver.