fredag den 23. maj 2014

Candyfloss....

 Det er fantastisk, hvor meget der sker, efter sådan en gang regn og så efterfølgende varme. I disse dage er det næsten umuligt at opholde sig i drivhuset , med mindre man er tomat-peber- eller melonplante. Der er ca. 40 grader derinde, men det sætter godt nok også fut i tingene. Tomaterne blomstrer og skyder voldsomt i vejret - jeg glæder mig allerede.

Så er der dømt lyserødt over det hele. En eksplosion af pink rundt i haven. Det er det rene Candyfloss show og jeg bliver lige imponeret hvert år:

Her er det vores Azaleaer:


- og en af vores smukke Rhododendron:

Tvillingeblomst, som var en fejl, der befandt sig mellem de Bacoba vi købte, men det gør slet ikke noget...

    Den altid smukke Fuchsia:


Det kan godt være at et hus med havudsigt er i høj ( læs=dyr) kurs, men mindre kan heldigvis også gøre det - vores lille sø med fuld gang i Emder og Guldfisk - det sidste billede, beklager jeg kvaliteten af, men det er ikke til at fotografere fisk!!:


Nyd vejret og hav en rigtig god weekend allesammen.

3 kommentarer:

 1. Flotte billeder fra din have. Din rhododendron hedder Mrs. Furnivals Daughter :)
  Også god weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Hej Jette sikke et idyllisk sted du har ved søen, hvor ser det brandgodt ud! Den der tvillingeblomst har jeg også haft. Den er virkelig god blomstrer hele sommeren.

  SvarSlet
 3. sikken en smuk have du har... det ser hyggeligt ud, jeg har ikke rigtigt kommet igang i vores, men sigter på næste år, så i år er det bare planering om hvad vi vil lave med haven.. ;)

  SvarSlet